Myscara več…

Revolucionaren tretma, ki je bil proglašen za eno najboljših inovacij v letu 2012 in je dobesedno obnorel svet. MYscara je inovativen tretma, edina že pripravljena semi permanentna maskara na svetu ( Myscara je že pripravljena za uporabo in vedno idealno viskozna). Myscaro se aplicira samo profesionalno  in je ni možno kupiti v prosti prodaj. MYscara ima efekt, podoben maskari, vendar je obstojna približno 3 tedne in je vodoodporna! MYscara je varna, očem prijazna,hipoaleragenska, je brez vonja in nehlapljiva, zato ne povzroča draženja in solzenja oči.

 

NAGRADE :

Britain’s Best Bussiness Award for Innovation 2012

Best new beauty treatment 2011 – Beauty Finder

Top 10 beauty treatment in 2012 –  Scottish Wedding magazine

Poster3

Myscara je je proizvedena v EU in prisotna v 22 državah sveta. Je mešanica zgoščevalnih vlaken v prahu, extra črnega pigmenta in cyanoacryalata in elastične, gumijaste zmesi. Myscara je elastična in prožna in ne poškoduje vaših trepalnic!Oprime se naravnih trepalnic, lahko pa se uporabi tudi na podaljšanih trepalnicah za intenzivnejši efekt. Sam postopek nanosa traja približno 30 minut, ponoven obisk je priporočljiv čez približno 3 tedne.

Je 100% vodoodporna in poveča volumen trepalnic.

MYscara s je mešanica različnih prahu zgoščevalnih vlaken, gume kaljeno cyanoacryalate in dodatno črno pigment. Sestavine so preizkušene na ljudeh in ustrezajo vsem predpisom v EU.